välkommen hem sanna / böda

18:26:45 2012-06-30
blev en kväll med miranda, matilda, eddie, jesper och alexander. drog där ifrån vid tolv och träffade victor och hugo en stund och sen sov jag hos sandra, vi somnade vid tre och sen gick vi upp vid sex, åkte till falköping vid halv sju och sen tog vi tre tåg och två bussar och sen tillslut var vi på öland, på böda sand som jag har varit på sen jag var två år, 14 året i år alltså. vi har badat o solat hittils och nu väntar vi på mat! det blir en kväll på stranden med film, gött, spel och tjöt! jag har det kanon
här trivs jag med alla dessa gosimagar, rumhål som kikar fram här och var och alla håriga kroppar! rawr. Hoppas ni har det lika bra som mig.

sista dagen avklarad

16:20:52 2012-06-29
dom två veckorna på dagis är äntligen avklarade! fick sluta två timmar tidigare idag också MEN NU HAR JAG SOMMARLOV. ska packa klart och städa upp lite på mitt rum nu tänkte jag, får se vad som händer ikväll men någonting blir det ju. första dagen som det på riktigt är sommarlov!

min helg och lite till

22:35:47 2012-06-28
berättar om avslutningen, balen, balvagnarna och sista natten med gänget och allt det där senare när jag har fått mina bilder till det! men dom här två veckorna som vi har haft sommarlov så har jag jobbat på dagis, imorogn är det min sista dag, och det kommer bli så himla skönt att slippa det. man tjänar knappt något ändå så känns mega ovärt att gå dit ens. men förra helgen var det ju långhelg, var ledig torsdag till söndag. i torsdags blev det bara film med lite kompisar, i fredags var det ju midsommar, först fixade jag, miranda och olivia mat och midsommarkransar och grejer,  och efter det var vi en himla massa fölk som firade det och natten var lång! i lördags var jag med lite fölk igen, hela natten, vi gick och la oss vid sex någon gång. och i söndags sov sandra här. det var en bra helg i allafall! imorgon är det en ny helg och imorgon ska jag nog vara med lite kompisar och hitta på något ovh på lördag åker jag och sandra till öland. yeeeppp.. nu ska jag krypa ner och sova och sen ska jag tvinga mig upp till sista jobbdagen! godnatt
midsommar.

ja, sanna är vid liv.

18:48:38 2012-06-28
inte bloggat sen innan skolavslutningen men jag har
precis fått en ny dator så hade tänkt att blogga ikväll
om dom här två veckorna som jag har missat, ni får kika in ikväll!

tuggar när jag dricker och gillar choklad

23:51:57 2012-06-10
hej hopp gummisnopp! nu har inte sanna bloggat sen i måndags (förlåt). har faktiskt inte hänt ett skit sen dess nästan?
i tisdags stannade jag och miranda kvar i skolan och gjorde klart lite grejer i tekningen. så kom victor efter en stund också så var vi där till typ klockan sex. sen blev det en kväll med miranda, bamel, jonathan, linus och felix. bullbak och grejer! hehe.
i onsdags var vi lediga men jag gick till skolan ändå och gjorde min sista inlämning och sista provet under grundskolan, efter det kollade jag på fotboll med sandra.
torsdags gjorde jag, ingenting (tror jag),
i fredags var jag med miranda, träffade rasmus en stund, sen gick vi hem i regnet tills victor och alexander kom och skjutsade hem oss. sen gjorde vi ingenting mer under hela kvällen. jag träffade sandra en stund när miranda hade dratt sen gick jag ut och gick i rengnet helt ensam, men skönt var det för jag somnade pladask när jag kom hem.
igår sov sandra här, vi kollade bara på film och sånt.
idag kom miranda och annalotta hit så testade min syster frisyrerna på oss som vi ska ha på torsdag och sen gick vi tre och käkade thaimat med linda också. linda följde med mig hem och sen gick jag med henne en bit när hon skulle gå hem, sen gick jag ut och gick ännu en gång och rensade tankarna lite.
tråkigt inlägg men du valde att läsa det, hihi snåpp.

Grejer som kommer hända

01:07:00 2012-06-05
• Betygen sätts - på fredag, ska hinna bli klar med allt under dom här fyra dagrna som är kvar.
• Begravning- mindre kul men min farfar dog förra veckan så blir begravning om en vecka ♥
• Skolavslutningen-går ur grundskolan- om bara 9 dagar!
• Balvagnarna - om 9 dagar
• Balen - om 9 dagar
• Sommarlov- om 9 dagar
• Sista natten med gänget- om 10 dagar
• Sommarjobb- om 13 dagar
• öland- om ett antal dagar
• Spanien- om massa dagar
• Gymnasiet- om ett antal dagar
(nej jag orkade inte räkna dagarna sen)
'
Längtar som bara den efter avslutningsdagen med avslutning, balvagnarna,
balen och dagen efter när det är sista natten med gänget. det skönaste av
allt blir väl när betygen är satta på fredag då jag inte kommer bry mig ett
dugg om skolan längre, kommer bli så [häääääääääääääääääääääääär] skönt.

hej du

00:10:56 2012-06-05
i lördags var jag barnvakt åt elin, vi gjorde pannkakstårta och bara kollade på film, sen på kvällen gick vi och köpte godis och mötte miranda så följde hon med oss hem, sen gjorde vi tacos och så, sen kom min syster hit så jag och miranda gick ut och träffade lite fölk där och sen gick vi hem och la oss. i söndags åkte jag till skövde med sandra, och idag har jag vart med linda en stund och träffat min syster en stund bara.

I really need this.

13:18:42 2012-06-02
efter skolan gick jag hem och somnade pladask och sov tills klockan var sju. fixade mig och grejer och sen åkte jag till Anna, vi gick till stan och pratade med lite fölk och köpte gött, gick hem till mig en sväng men gick ut lika snabbt igen.
'
vi gick och träffade linda en sväng och sen gick vi till jacob där han, tobbe, käll, sebastian, jesper och albin var, sen vid halv ett fick jag skjuts hem av hugo och victor, och sen kom olle och lucas hit en sväng och drog hem någon gång vid tre tror jag.
Gammal bild som jag aldrig har lagt upp.