eilrahc ts.duolc

22:24:49 2012-03-29
Tisdags: dagen tillbringades med lötta och tränade!
Onsdags: var först med murran och sen drog jag och tränade med lindi.
Idag: gick hem efter skolan, kollade på film och gjorde våfflor! sov en stund och sen drog jag till dansen, kom hem och käka o duscha, och nu har jag kollat på charlie st.cloud! ska nu hoppa ner i min säng och somna fort som tusan! Natti på er.

tiden löser det mesta

12:28:26 2012-03-26
Lördagen tillbringades i Hölma med massa fölk, grillade och så, var där från fem till nio eller något tror jag, sen åkte vi ner till stan, va där en stund sen när jag var på väg hem så kom felix och skjutsa hem mej. så jag var väl hemma vid elva, somnade redan vid tolv och vaknade vid två, sov alltså fjorton timmar, efter det gick jag fram till stan med murran och lötta, käka jordgubbar och bara satt och pratade! sen gick jag till linda en stund och sen gick jag hem, la mej vid tio men kunde inte somna förens vid ett för hade ont i huvet som jag hade haft sen jag vaknade, och jag har det än, så är hemma från skolan idag. skönt det med.

Skriver om helgen i morgon

21:49:33 2012-03-25


Freedag

23:52:32 2012-03-23

Tjenis. Slutade ca en timme tidigare, sen åkte jag, anton o bamel till stan. Pratade lite med dom sen gick jag till pappa, satt o käka på balkongen och solade på det också. Sen gick jag ner till stan o köpte en tröja, Sen gick jag till mamma, städade rummet en snabbis och sen gick jag fram till stan och tog en glass och pratade med lötta och linnea. Sen hem till mammi igen så kom sandra o hennes mammi hit så åt vi o kikade på resor. Sandra sover här ikväll också, men Tror att vi somnar vilken minut som helst och klockan är inte ens tolv ? Men jaaapp godnatt.


hår

22:52:44 2012-03-21
Tjeeenna! efter skolan gick jag o fika med lötta o miranda, sen gick ja o lötta hem till mej och satt och pratade en hel del. sen kom miranda tillbaka och sen efter ett tag drog dom hem, sen kom sandra och så kollade vi på hockeyn och gjorde mat. mina killar åkte ur och jag är sur </3 o nu sitter vi o pratar skajpen. sandra sover även här så vi hörs i morgon.. heeeeeeeej.

kleeeck

15:04:14 2012-03-21

tjenis penis. sitter just nu i skolan, slutade för cirka en timme sen i och med at jag hade en typ undersöknings grej som jag blev utvald till så har haft det hela dagen. fick fika och pizza under tiden. tehe + sluta en timme tidigare. skönt det. ska snart börja gå till stan och möta lötta och murran. så blir det köpa fika, sen får vi väl se lite, ikväll blir det att göra mat och kolla på hockey med sandra i alla fall :) ha en bra dag, hayyydaa :)


Kanske har jag rätt.

20:16:11 2012-03-19
tjenis! Har inte gjort något speciellt i helgen direkt, i fredags träffa jag och murran lite folk på kvällen sen gick vi hem och så sov hon hos mej, i lördags var vi barnvakt, och igår åkte vi till skövde och firade elins födelsedag en aning för sent, men bättre sent än aldrig! Hon fick välja en födelsedags present och sen blev det bio och efter det gick vi och åt kina mat! sen lämnade vi elin och jag o murran gick o satte oss utomhus med gitarren och sjöng lite sådär. idag stannade jag kvar efter skolan och gjorde ett omprov och sen gick jag o tog en spruta för.. nån cancer? sen dess har jag sovit lite och rensat hela min garderob och nu har jag precis käkat och nu kollar jag på hockeyn! efter det ska jag sova för jag är så äckligt trött så jag vet inte vad. vi hörs, natti natti!

I'm not gonna need you if i fall.

23:45:12 2012-03-14
Min dag - fika, vart med murran och tränat!
har precis beställt en jacka och lite underkläder också,
ska krypa ner i sängen för mina ögon slocknar snart.
Hörs i morgon, Godnatt.

Get your ass back home

23:57:58 2012-03-13
gick hem direkt efter skolan, somnade pladask direkt när jag kom hem ungefär, bakade och sen åkte jag o köpte gött tills i morgon när det är nationellt prov, efter det drog jag och tränade, sen hem o duscha o käka och nu så kollar jag på film, ska väl snart sova i och med att klockan redan är tolv, men i morgon efter skolan blir det att dra och fika sen gå till trafikskolan, Natti!

Bestämde mej för att få dej till att sakna mej.

19:19:12 2012-03-12

Helgen

19:14:55 2012-03-12
Lördagen: Murran kom hit, och så grillade vi och kikade på melodifestivalen. efter det gick vi till felix där det var fölk, va där tills klockan blev två, tror inte jag har skrattat så mycket på länge! murran sov här i alla fall, vi somnade vid halv sex. Söndagen: Linda var här tills klockan blev nio ungefär. sen kollade jag på "taken" som gick på fyran. somnade redan innan tolv. Och idag så vaknade jag vid tolv, lediga från skolan. Tog en promenad, har vart 13 grader idag, skönt! sen vid fyra gick jag o käka glass och pratade med murran. Och nu ska jag hoppa in i duschen, vi hörs nog efter det. Hayda :)

Min fredag

17:53:13 2012-03-10

Gick hem efter skolan, sov en stund tills linda klampade in, vi drog och käkade i alla fall, sen gick jag och mötte miranda och lina så kikade vi på handbollen, efter det var vi med jesper, tobbe, käll och jacob. Jag kom hem vid tolv och somnade vid tre någon gång tror jag. Internetet på datan funkar tydligen inte så får mobilblogga. Men ska fixa lite inför ikväll nu. Haydaaa

https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/2556530/images/2012/pic_193244701.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/2556530/images/2012/pic_193244729.jpg" class="image">


Min dag.

21:59:24 2012-03-07
Först vare ju skola, efter det satt jag kvar och tjöta med mina vänner, sen gick jag hem, fick sällskap på vägen (en bit i alla fall) sen kom felix och skjutsa hem mej. somnade när jag kom hem, sen blev det lite longboard och hämtade lite saker i huset och så. sen väntade jag på min syster i typ en timme på att jag skulle få dra o träna men hon tog ju ett år på dej så det blev inget med det, nu ska jag krypa ner i sängen och kika på mia och klara och kika på omprovet tills i morgon, hörs förmodligen i morgon! Godnatt!
värt att kolla på! jag tänkte skita i det, sen blev jag fast.

Jag ska göra det på rätt sett och klara det.

20:48:33 2012-03-07
Ja. jag skulle bloggat igår men det gick inte att logga in (?) så tro inte att jag sket i det. men ja.. vad jag har hunnit under dom är veckorna jag inte har bloggat då.
'
• Vart i stockholm
• Vart i göteborg
• vart i skövde
• vart i jönköping
• Flyttat
• haft det allmänt bra med mina vänner.
• Köpt en ny iphone, 4S.
• Åkt första longboard åket.
'
Mja, lite så. men jag har inte bloggat på två helger så kan ju berätta om dom för det är väl då man hittar på mest saker. Förr förra helgen, mja.. vad gjorde jag då (?) fredagen: då gick jag och murran hem till jesper där han, käll, jacob och daniel var. sen soc hon hos mej om jag inte minns fel. Lördagen: Jag och murran gick och käka deg och sen spenderades hela den kvällen med Tobbe och Victor ända tills klockan blev ett/halv två. sen gick jag hem i mörkret i och med att alla lampor hade slocknat på gatorna (?) men fick skjuts sen tillslut. Och förra helgen då (den som precis var), fredagen: var med murran, käka pizza sen var vi bara hemma och kollade på film. Lördagen: Åkte till göteborg med linda, köpte bara gårfärg. bra där. när vi kom hem färgade jag håret och sen fixade vi oss osv sen drog vi ut och var med en himla massa fölk, riktigt kul kväll faktiskt ;)
Nya rummet, hos mamma.
Göteborg med Linda.
Våren har kommit!
Insett hur mycket jag tycker om min normala klass.
Har lämnat min svarta 3gs och skaffat mej en vit 4S!
Lekt mongo som vanligt. toho.
Och nu får ni nöja er med den här uppdateringen.
nu ska jag försöka uppdatera så mycket som möjligt.
Tack och hej.

jag är tillbaka i mórgon.

22:35:57 2012-03-05
har haft den längsta bloggpausen någonsin tror jag.
men skönt har det vart i alla fall!
(första gången jag startar datan på två/tre veckor)
ska skriva om lite saker som har hänt osv i
morgon! för nu ska jag sova hade jag tänkt,
VI HÖRS I MORGON.