sitter kvar och fixar

17:52:17 2012-05-31
sitter just nu i skolan och klockan är snart sex.
ska sitta här tills jag är klar med krönikan
och två idrotts inlämningar.
för övrigt så har jag gjort klart:
'
• bakning i hemkunkap
• inlämning i hemkunskap
• bild uppgift
'


Bildspel - Saga

20:58:50 2012-05-29

slödag

20:45:35 2012-05-29
gick hem direkt efter skolan,
fotade lite och sen dess har jag inte gjort ett skit.
ligger just nu och kollar på film och väntar på
att maten ska bli klar och sen ska jag sova.
ny header också, uppdatera om den inte syns.

young, wild and free

17:53:50 2012-05-29

nytt i skosamlingen!

00:04:17 2012-05-28

tjugosjundemaj2012

00:01:45 2012-05-28
under dom här dagarna har jag bara vart med en massa kompisar, vart i koma varje dag, solat, eldat på kvällarna och sånt! i fredags var jag, linda, miranda, linn, filip, alexander och pauline i göteborg också, gick och shoppade och käkade först och sen blev det liseberg! hade en kanon dag faktiskt :)
'
älskar vädret, synd bara att det ska bli dåligt i veckan. idag har det ju vart morsdag, vaknade och gjorde ananaspaj så kom mormor och min moster hit en sväng, sen kom min syster och saga och allihopa! Är inte glad någon stans men jag försöker göra det bästa va det, barn gör en ju glad direkt! klockan är snart tolv och jag ska börja plugga lite, kan bli en lång natt det här!
bilder från idag.
Saga och kusinerna.

Stuck in my daydream

00:09:46 2012-05-23
Yes, har vart borta här ifrån ett tag nu igen. säger förlåt för det och slänger in ett inlägg! har inte bloggat på ungeför en vecka. har väl inte gjort mycket under den tiden som är så viktigt att veta, men i fredags var jag med miranda och lite grabbar och så gjorde vi mat, kikade på film osv, en go kväll kan jag säga att det var! blev samma sak i lördags.
¨
igår och idag har jag faktiskt pluggat för första gången under nian ungefär. gjort klart en massa arbeten som jag låg efter med i skolan, gjort klart 7 saker tror jag, på två dagar. är ju bara ungefär tre veckor kvar i skolan nu, på grundskolan till och med sen har jag gjort mitt på Hökensåsskolan. längtar inte ett skit till gymnasiet, trivs bra på min skola med min klass som är lika mongo som mig, som gör galna saker, förstör sakerna i skolan, som lärarna hatar, vi som var där men aldrig riktigt med ni vet, vi gjorde skolan rolig istället (tar nu igen allt jag har missat, och det går snabbare än en vecka och inte ett halvt läsår hihihi). Har i alla fall lyckats få G i alla ämnen vilket var tveksamt där ett tag, men det fixade jag till. Sen måste man bara vänta tills i sommar och se vilket program man kommer in på på gymnasiet. Men ser fram emot avslutnings dagen när det först är avslutningen, sen bal-vagnarna och på kvällen är det ju balen, dagen efter det är det sista natten med gänget på skara sommarland (sista natten med mina små mongos♥)
¨
nog om skolan. Det har äntligen börjat bli sommar! 20 grader varje dag, solen skiner hela tiden och jag är glad hela tiden, nästan jobbigt. På fredag är vi lediga från skolan och jag och några i klassen ska åka till göteborg, shoppa, liseberg och så, jag ska ha jävligt kul i alla fall! Nu babblar jag på som bara den när jag egentligen borde ligga och sova, men det är klart att Sanna bloggar om man ber henne om det! ska krypa ner i sängen och kolla på mitt älskade Disney channel (bäst) (tröttnar aldrig).
Det finns något possitivt i allt.

Måndagen

08:11:42 2012-05-15

Tjenis, igår efter skolan satt jag kvar o jobba lite, efter de drog jag o miranda hem och gjorde ananas paj och sen kom lucas o anton o käka o kika på film! Alla dom drog efter en stund och jag kikade på eva och adam (favo filmen hiho) gick o prata med sandra en stund sen vid halv tio kom victor och hämta mej så va jag med han o alexander tills efter elva, när jag kom hem drog jag till sandra direkt och så sov jag där :)


Idag är det fredag

22:06:52 2012-05-11

Tjenaaaa! Va i skolan för första gången på hela veckan idag. Efter skolan satt jag kvar o pratade med alexander tim o wille ett tag, sen började jag gå hem men träffade victor på vägen så han skjutsa hem mej. Sov en stund o sen hade vi repetition i dansen, sen gick ja o miranda o käka o så, just nu sitter vi ute med gitarren o har det braa! Får se vad som händer under kvällen, haay!


Det gäller att ta det rätta

17:08:23 2012-05-09

Lördags: var med anna och lite fölk! Sov även hos anna.
Söndags: gick o tog en glass med linda, så träffa vi tim o felix en snabbis o sen gick ja hem, så gick jag o pratade med sandra lite sen följde hon med mej hem o så grilla vi med mammi o min syster o så. Sen drog hon hem och jag sov bara en timme och sen var det dags för mej o gå upp för i måndags vid tre på natten gick jag till skolan och vid fyra åkte alla nior till stockholm! Va o kila på riksdagen, museum och sen fick vi fritt i typ fyra/fem timmar, då gick jag o miranda och käkade o shoppade! (lägger ut bilder på det någon annan dag), sen vid sju åkte vi buss hem igen. Var hemma vid halv tolv tror jag. Var faktiskt riktigt roligt :)

Igår så var jag på körskolan i 9 timmar sen gick jag hem o så kom sandra hit o pratade lite, linda kom en sväng o sen sommade jag redan vid nio och
Idag vaknade jag vid tre. Har alltså sovit 18 timmar. Behövdes nog för jag gick inte till skolan idag för kände att jag håller på o bli sjuk ligger just nu o kilar på film o funderar på o göra klart lite grejer i skolan för en gångs skull.

(har inte kunnat blogga för appen har strulat igen)

https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/2556530/images/2012/pic_201893670.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/2556530/images/2012/pic_201893738.jpg" class="image">


Små städerna på äventyr

15:08:45 2012-05-05

Fixade lite grejer i stan sen gick jag o miranda hem till mej, vid halv sju kom bamel och hämtade oss, sen bar det av till skövde med ca 15 traktorer till, åt på max, de va ju traktor träff så det va ju bara mer traktorer där! Sjukligt. Var borta i åtta timmar, kom hem vid halv tre och somnade direkt! Vaknade nyss, har precis käkat, ska duscha o sen starta en film tänkte jag, får se vad som händer ikväll, hörs senare!:)


Jag idag.

20:33:23 2012-05-03

Har helt glömt av att ni ville ha mer bilder på mina outfits, jag ska skärpa mej.


Den som jag borde vara hos.

20:28:58 2012-05-03

Efter skolan idag så gick jag och miranda till pappa. Solade och pratade lite, gick och köpte glass och efter det drog vi till dansverkstan, dansade och nu är jag påväg hem med musik i öronen! Ska äta och duscha direkt när jag kommer hem, hörs i morgon, det är redan fredag ?


Blogg.se appen har strulat, igen.

08:12:12 2012-05-03

Men jag får väl ta igen alla dagar nu istället då!:) i måndags var det ju valborg, var med massa folk hos tim först, sen till stan och träffa mer folk, sen gick jag, linda och miranda hem till mej och käkade lite, sen gick vi till alexander, var där tills det blev morgon! Satt bara o pratade med miranda alexander och victor. Väntade på att statoil skulle öppna men det var tydligen stängt. Så vi gick hem till mej, somnade direkt.




I tisdags så gick jag och tog en glass med anna, det var ju kokhett. Sen givk vi och pratade med felix, han skjutsade oss till miranda och victor, pratade med dom lite. Gick vidare och pratade en stund med tobbe. Det var ett tag sen nu ju! Sen när vi var påväg därifrån så mötte vi felix och victor, satt o pratade med dom i en timme eller något. Sen drog vi och kikade på match. Efter det gick jag, sandra o anna hem till mej och gjorde mat och sen sov samdra hos mej.



Igår så gick jag o miranda hem till pappa en stund och bara pratade. När hon drog somnade jag. Tehe. Sen vid åtta drog jag ut o sprang ringleden och pratade med miranda och victor. Och just nu sitter jag i skolan. Hörs senare.



Anton säger hej.


(inlägget skulle in i söndags)

07:59:28 2012-05-03

Blev skövde med anna igår, efter det så kom miranda hem till mej så gjorde vi mat och bara pratade och sådär! Idag har det bara vart en slö dag, kikat på fyra filmer, käkat pizza, gick ut o gick med sandra, och nu ligger jag i sängen o kikar b&j o kikar på film! Vi hörs i morgon, då är det valbooorg, godnaatt!